Barbara Parker - KRIMINALNA PRAVDA - 302str. TVRDI UVEZ

89.00Kn

.
.
KRIMINALNA PRAVDA - Barbara Parker

Broj stranica: 302
Uvez: tvrdi
Godina izdanja: 2000
Izdavač: ŠKORPION, ZAGREB


KRATAK OPIS
Kroz romane Barbare Parker progovaraju njeno iskustvo koje je stekla kao tužiteljica u Miamiju i odvjetnica s privatnom praksom. Iz njezinog pera proizlaze vješti i sa stilom pisani, uvjerljivi pravnički trileri smješteni na Floridu, gdje je ritam ubrzan, a ključ napetosti nosi umorstvo.

Ovaj puta jedan je sasvim upropašteni odvjetnik gurnut u slučaj koji je veći i opasniji od bilo čega s čim se do sada suočio ... Slučaj koji će ga izvući iz gliba, u koje sve dublje propada, ili pak pozitivno razrješiti uzroke koji su ga stjerali na samo dno.

U borbi protiv kolumbijanskog kartela droge, pranja prljavog novca preko glazbene industrije te u borbi za vlastiti život, Dan Galindo misli da stvari ne mogu biti gore, ali griješi ...

Do trenutka kada ovaj pravnički triler, koji se ne ispušta iz ruke, dosegne svoj iznenadujući klimaks, znat ćete zašto Barbara Parker ne može biti nadmašena u očaravajućoj vjerodostojnosti i umijeću pripovijedanja. Kriminalna pravda napeti je triler koji upravo plijeni svojom žestinom.


This product was added to our catalog on Thursday 02 December, 2021.

WARNING: An Error occurred, please refresh the page and try again.